Informasjon

Hvem er Econo, hva gjør vi?

Vi selger din bruktbil for deg! Econo tilbyr en skreddersydd tjeneste for deg som skal selge bruktbil. Vi tar oss av salgsprosessen fra A til Å, og dersom bilen ikke blir solgt betaler du heller ingenting.

Vi kjenner til dine problemer og behov knyttet til bilsalg! Er det viktig for deg at du skal tjene så mye som mulig på salg av din bruktbil, har du rett og slett bare ikke tid og anledning – eller er du usikker på det formelle knyttet til kontrakter, heftelser og oppgjør. Da er du ikke alene.

Econo er skapt nettopp for å løse disse problemene. Vi sikrer at du tjener mer på salget av din bruktbil, tar oss av alt papirarbeid, heftelser og oppgjør – uten at du trenger å gjøre noe. Og forøvrig; Du bruker naturligvis bilen som normalt i salgsperioden!

Hvordan komme i gang? Ta kontakt i dag for en gratis verdivurdering av din bil

Vi tilbyr markedsledende kvalitet på våre annonser i form av salgstekst og foto.

Dette resulterer i at vi omtrent får 60% flere klikk på på våre annonser enn privatpersoner. Econo har valgt å investere mye ressurser og tid i dette for å sikre deg god avkastning på din bil.

Ofte stilte spørsmål

Hva er inkludert?
  • Profesjonell rengjøring
  • Profesjonell fotografering
  • Profesjonell annonsering
  • Dialog med potensielle kjøpere
  • Visning og prøvekjøring
  • Oppgjørskontrakt
  • Fiansiering, forsikring, garanti og frakt
  • Overlevering
Hva koster det?

Hos oss betaler du en fast lav pris på kr. 14.990 inkl. mva. 

Hva skjer om ikke bilen blir solgt?

Vi gir oss ikke før du er fornøyd, men du kan når som helst trekke bilen fra salg. Du betaler ingenting til oss før bilen er solgt. 

Hvorfor kan jeg ikke gjøre det selv?

Du kan gjøre det selv! Men det vil ta tid, det vil være mye å sette seg inn i og du vil sannsynligvis ikke få maksimal avkastning på din bil. 

Dersom du ikke vil gjøre det selv kan Econo kan fikse alt fra vask og foto til salg og oppgjør for deg! Med andre ord tjener du mer og gjøre mindre ved bruk av våre tjenester. 

Hvem er ansvarlig?

Vi er ikke solidarisk ansvarlig med selger av bilen, og opptrer kun som mellomann mellom kjøper og selger. Dersom du har spørsmål etter kjøp må henvendelsen rettes til selger av bilen. 

Kan dere hjelpe med finansiering?

Ja, vi har gunstige finansieringsordninger på plass til ny kjøper. Kontakt oss for et godt tilbud.