Er det mulig å kjøpe en grei bruktbil til under 100.000 kroner? 

Her er noen modeller som holder seg svært godt, og som gir deg lave vedlikeholdskostnader i følge en stor tysk undersøkelse. 

For 100.000 kroner får du sannsynligvis ikke drømmebilen, men det finnes en rekke alternativer som gir deg mye bil og lite hodebry for pengene. Å kjøpe bruktbil er i de fleste situasjoner mye smartere økonomisk, sammenlignet med kjøp av nybil. Den største kostnaden med bil (verditapet) ser du nemlig ikke før du skal selge bilen din igjen. 

Bilene som vises her er plukket ut av Dinside som har videreformidlet resultatene fra en tysk undersøkelse av 9 millioner biler. 

Forsøk alltid å finne biler som har fulgt service i riktig intervall, med lavest mulig kilometerstand på bilen og nyest mulig modell innenfor ditt budsjett. Det er viktig å ta en vurdering av bilen når du prøvekjører den også, da kjøremønster og vedlikehold varierer blant bruktbiler. 

Bilene med minst feil under 100.000 kroner

 • Mercedes Benz B-klasse
 • Audi A1
 • Honda Jazz
 • Opel Mokka
 • Toyota Verso
 • Kia Venga
 • Volvo V40
 • Toyota Yaris
 • Hyundai i20
 • VW Polo

Av elektriske kandidater til listen finner du:

 • Nissan Leaf
 • Renault Zoe
 • VW E-up

Det er mye å vurdere når man skal kjøpe bruktbil. Det finnes heldigvis alternativer som kan hjelpe deg på veien, slik som Econo Bil. Vi kan hjelpe deg både med kjøp og salg av kjøretøy til veldig gunstige vilkår. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.